Η Ντόρα προτείνει debate

Διάλογο μεταξύ υποψηφίων, αντί για διαξιφισμούς μεταξύ των υποστηρικτών τους, προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη και καλεί τον Αντώνη Σαμαρά και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και το Δ. Αβραμόπουλο – εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί- σε δημόσιο διάλογο.

Μιλώντας στο MEGA η κα Μπακογιάννη επισήμανε ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστούν όλες οι πολιτικές θέσεις που θα κληθεί να υποστηρίξει το κόμμα ως αντιπολίτευση αρχικά και σύντομα ως επόμενη κυβέρνηση.

Στο σημείο αυτό, η κα Μπακογιάννη άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως, παρά το γεγονός ότι έχει ερωτηθεί, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση του στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Η υποψήφια για την ηγεσία της ΝΔ άφησε αιχμές και κατά του κ. Αβραμόπουλου, λέγοντας πως όταν εκείνη ήταν υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων απέσπασε μεγάλο ποσοστό, παρά το γεγονός ότι δεν κατέθεσε την κομματική της ταυτότητα, παρά τη μόδα που επικράτησε.

Ερωτηθείσα για την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο που δέχθηκε από δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία έχει καταγγείλει, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: "σε μια πολιτισμένη χώρα τέτοιου είδους επιθέσεις θα έπρεπε να βρίσκουν αντίσταση".
Πηγή: skai.gr