Χυδαία επίθεση καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη

Εντείνουν την προεκλογική τους εκστρατεία με περιοδείες και ομιλίες σε όλη τη χώρα Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνης Σαμαράς, ενώ η κα Μπακογιάννη κατήγγειλε «χυδαία και συκοφαντική επίθεση, επειδή είναι γυναίκα».

«Ιδεολογικά αφοπλισμένοι μπορεί να νοιώθουν αυτοί που κατέθεσαν την κομματική τους ταυτότητα», τόνισε από τις Σέρρες η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας: «ζούμε στο 2009 και πάμε να κερδίσουμε τις εκλογές του 2013. Δεν είναι δυνατόν να αναβιώνουμε λογικές της δεκαετίας του '80».

Ακόμα, αναφερόμενη σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας – για το οποίο προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη και την ΕΣΗΕΑ – η κα Μπακογιάννη κατήγειλε «χυδαία και συκοφαντική επίθεση» επειδή είναι γυναίκα. «Η χυδαιότητα αυτή σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο και έχει πλέον ως αντικείμενο τη δήθεν προσωπική μου ζωή και τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου. Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές. Καλώ κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη -και ιδίως κάθε γυναίκα- να προβληματιστούν με αυτό το κατάντημα».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι «το πρόβλημα δεν είναι να σηκώσουμε τους τόνους στο εσωτερικό της Ν.Δ, αλλά τους τόνους της αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ».

Όπως είπε, θέλει να νικήσει την ήττα της 4ης Οκτωβρίου και αυτή τη νίκη θα την πετύχουν όλοι μαζί στις 29 Νοεμβρίου.
Πηγή: skai.gr