"Η ΝΔ είναι λαβωμένη και χρειάζεται αναγέννηση"

Περιοδεία στο νομό Πιερίας πραγματοποίησε  τη Δευτέρα η υποψήφια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε σε μέλη και στελέχη του κόμματος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης και επισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνει και πάλι η ΝΔ η μεγάλη παράταξη που θα κυβερνήσει εκ νέου τη χώρα και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των μελών και στελεχών του κόμματος στις διεργασίες που θα ακολουθήσουν. Επισήμανε πως αν εκλεγεί πρόεδρος, δεν μπορεί με θαύματα να εξαφανίσει τη διαφορά των 10 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και με τη βοήθεια των μελών και στελεχών θα τα καταφέρει.

Σε συνέντευξή της στην ΕΤ-3 είπε πως σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά η ίδια έχει γυρίσει σελίδα και "δεν έχει νόημα να θυμόμαστε αυτά που μας πληγώνουν". Για τη ΝΔ τόνισε πως δεν είναι διχασμένη. Είναι λαβωμένη, είναι πικραμένη και χρειάζεται αναγέννηση και όχι επανίδρυση, είπε.

Στην Πιερία επισκέφθηκε το ρέμα Ξηρολάκκι, που υπερχείλισε, καλλιεργημένες εκτάσεις που πλημμύρισαν στις διασταυρώσεις προς Βροντού και Άγιο Σπυρίδωνα και τον ποταμό Αίσωνα. Ενημερώθηκε από το νομάρχη Γιώργο Παπαστεργίου για την έκταση των ζημιών και την πορεία των ερευνών για τον αγνοούμενο, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και εξέφρασε τη συμπαράστασή της.
Πηγή: skai.gr