Κάλεσμα για "αλλαγή πορείας"

Ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες για να αλλάξει πορεία η χώρα απηύθυνε την Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου.

"Είμαστε εδώ ενωμένοι μπροστά στη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε και αναλαμβάνω. Ευθύνη να αλλάξει πορεία η χώρα για μια χώρα γεμάτη αλληλεγγύη, ανθρωπιά, πράσινης ανάπτυξης και πρόοδο" τόνισε.

"Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μας εμπνέουν οι αξίες και οι αγώνες. Μπορούμε να ενώσουμε ξανά τον ελληνικό λαό στους μεγάλους στόχους στη δύσκολη πορεία, ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και σας λέω: Πάμε." επισήμανε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του στο Ζάππειο, υπογράμμισε ότι αισθάνεται μεγάλη συγκίνηση και επεσήμανε ότι "σήμερα αλλάζουμε πορεία για την Ελλάδα και για τη ζωή όλων μας".

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ξεκινά να βάλει τη χώρα ξανά σε πορεία ανάτασης, προόδου και δημιουργίας, πάντα με γνώμονα τον πολίτη.

Τόνισε ότι σε αυτή την πορεία τίποτα δε θα είναι εύκολο και χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενώ υποσχέθηκε ότι θα είναι ειλικρινής με τον ελληνικό λαό.

"Δε ζητώ ανοχή, ζητώ συμμετοχή" είπε ο κ. Παπανδρέου και επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες όμως κρύβονται κάτω από την ανομία, τη διαφθορά  και τη σπατάλη.

Δεσμεύθηκε να καταβάλλει όλες τις δυνάμεις, "ώστε να μπορούν να πιστέψουν οι Έλληνες ότι μπορούμε να πετύχουμε".

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για συλλογική δουλειά και τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο.

Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αλλαγής σελίδας και κάλεσε τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΠΑΣΟΚ "για μια δίκαιη κοινωνία, για μια Ελλάδα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους".

"Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε" είπε ο κ. Παπανδρέου.

Πηγή: skai.gr