Στο ζενίθ η προεκλογική δραστηριότητα

Τρεις ημέρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων, η αντιπαράθεση αγγίζει το «κόκκινο».

Μιλώντας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Καραμανλής εξαπέλυσε νέα επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δραπέτευσε απο το δημόσιο διάλογο για δεύτερο ντιμπέιτ».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στην Τουρκία για πλήρη συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές αρχές, ενώ αναφερόμενος στο σκοπιανό, τόνισε ότι «δεν θα υπάρξει υπαναχώρηση από τις θέσεις της χώρας».

Το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός μίλησε στο Λαύριο, όπου τόνισε ότι «στόχος της ΝΔ είναι να κάνει το 2011 χρονιά δυναμικής επανεκκίνησης της Οικονομίας».

Αυτόνομο υπουργείο Οικονομικών, ισχυρό υπουργείο Περιβάλλοντος, νέο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπουργείο Υποδομών προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα ενισχυθεί το γραφείο του πρωθυπουργού, προκειμένου να παρακολουθεί την υλοποίηση του προγράμματος και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

«Την έξοδο από την κρίση να την πληρώσουν όσοι πλούτισαν από αυτήν και όσους τους βοήθησαν να θεριέψουν τα κέρδη» ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως.

Ταυτόχρονα, κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως δεν εγγυώνται συντάξεις, μισθούς, επιδοτήσεις και εργασιακά δικαιώματα και τα μικρά κόμματα, ότι στην ουσία στηρίζουν τα αντεργατικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ψήφο συνείδησης και όχι λευκή επιταγή στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή. Επανέλαβε ακόμη πως η ΝΔ θα συντριβεί και της αξίζει, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

«Διάθεση ρεβανσισμού από το ΠΑΣΟΚ και επιστροφή στο '81» διέβλεψε κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με μία σειρά λαθών, ολιγωριών και σκοπιμοτήτων σπρώχνει το Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία.
Πηγή: skai.gr