"Κρύβει τα χαρτιά του το ΠΑΣΟΚ"

Σε προσπάθεια να συσπειρώσει την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας και να προκαλέσει αμφιβολίες στους αμφιταλαντευόμενους ψηφοφόρους για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ αποδύεται ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε την Τετάρτη σε σε ανοικτή συγκέντρωση στο Λαύριο

"Η νίκη είναι δική μας. Να θυμάστε η νίκη αυτή κρίνεται από εμάς. Κρίνεται από εμάς και είναι στα δικά μας χέρια. Μπροστά λοιπόν όλοι και όλες μαζί" , είπε στους οπαδούς της ΝΔ ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Λαύριο.

Ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι η συστράτευση στον κοινό αγώνα κρίνει το αποτέλεσμα και φέρνει τη νίκη, ενώ για το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι δεν έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης. "Η άλλη πλευρά δεν έχει σχέδιο. Κρύβει τα χαρτιά της", είπε και σημείωσε ότι τα πρόσκαιρα ευχάριστα, θα γίνουν μακροχρόνια εξαιρετικά δυσάρεστα για όλους τους πολίτες. Όλα αυτά, συνέχισε, γεννούν σοβαρότατα ερωτήματα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από πού θα βρει πόρους για τις παροχές του. "Και επειδή δεν μπορεί να απαντήσει, αποφεύγει το διάλογο. Όχι μόνο μια δεύτερη δημόσια συζήτηση αλλά και όλες τις πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με δημοσιογράφους στην τηλεόραση. Έχει επιβάλλει πλήρη συσκότιση και κρύβεται μέσα σ’ αυτή", είπε ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι "η αλήθεια είναι ότι μοιράζουν κούφιες υποσχέσεις".

Αναφέροντας όσα έχει πει ο κ. Παπανδρέου για το Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ, ο κ. Καραμανλής είπε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε καμιά περίπτωση δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο. "Δεν τολμά να αποκαλύψει κανένα από τα δυσάρεστα μέτρα που θα έπαιρνε εάν ερχόταν στην εξουσία. Παντού ένα τεράστιο κενό. Φοβάται μην ενοχλήσει κανένα", είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται στο κενό και ότι το κενό σημαίνει περιπέτεια.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και ξεκάθαρο ορίζοντα, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο και "πίσω από τα μισόλογα και τους χρησμούς τους" φαίνονται δύο πράγματα: Διόγκωση χρεών και αύξηση φόρων.

"Η απόφαση είναι δική σας. Πάρτε τις εξελίξεις στα χέρια σας. Την Κυριακή να μη λείψει κανένας. Την Κυριακή να μη χαθεί καμία ψήφος", συμπλήρωσε.
Πηγή: skai.gr