Τρεις... και σήμερα

Στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου θα μιλήσει στις 17.30 το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής και στις 19.30 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Συνέντευξη Τύπου στις 16.00 το απόγευμα θα παραχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως θα μιλήσει στις 19:30 το απόγευμα η Αλέκα Παπαρήγα.

Περιοδεία στην Κομοτηνή πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Θα επισκεφθεί την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία στη Βιομηχανική περιοχή Ροδόπης και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην Αγορά της Κομοτηνής.

Διακαναλική συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ηράκλειο Κρήτης. 

Στο μεταξύ, έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν από σήμερα Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των προεκλογικών συγκεντρώσεων των κομμάτων στο Πεδίον του Άρεως.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ από τις 3 το μεσημέρι θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία σε τμήματα της Πατησίων, Αλεξάνδρας, Ηπείρου, Μάρνης, Μαυρομματαίων, Δεριγνύ, Χαλκοκονδύλη, Σολωμού, Στουρνάρα, Πανεπιστημίου, πλατεία Ομονοίας, Σταδίου, Πειραιώς, Αγ. Κωνσταντίνου και Αθηνάς.

Δηλώσεις υποψήφιων βουλευτών στο ΣΚΑΪ 100.3

Ο υποψήφιος στη Β Αθηνών με τη ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να εξηγήσει με ποιο ακριβώς τρόπο θα καλύψει το έλλειμμα και που θα βρει τα ποσά για τα οποία αναφέρεται στις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν προχώρησε σε κρυφό δανεισμό και τόνισε ότι η συγχώνευση των ταμείων δεν είχε επίπτωση στις συντάξεις των ασφαλισμένων. 

Ο υποψήφιος στη Β Αθηνών με τη ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης επεσήμανε ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ συσπειρώνονται, κάτι που τους κάνει να αισιοδοξούν και τόνισε ότι ακόμα το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ανοιχτό. Επίσης, επανέλαβε ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για λαϊκισμό και μηδενισμό.

Ο υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για κατάρρευση της κυβέρνησης της ΝΔ και παραίτηση του πρωθυπουργού, ενώ είπε ότι πολλά στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή ακυρώθηκαν πολιτικά. Είπε επίσης ότι ο κ. Καραμανλής ήταν μοναχικός πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει λειτουργούν συλλογικά. «Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει επειδή έμεινε ενωμένο» είπε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι οι  πολίτες θέλουν πρακτικές λύσεις που μπορεί να δώσει το ΠΑΣΟΚ.

Η Νάντια Βαλαβάνη, υποψήφια στη Β Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι είναι στόχος για το ΣΥΡΙΖΑ να μπει στην κυβέρνηση και να μην παραμένει στην αντιπολίτευση, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο. Είπε ακόμα ότι είναι αναγκαία μία ουσιαστική αντιπολίτευση, σε πολιτική βάση.

Πηγή: skai.gr