Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν πριν την προσέλευση των πολιτών στις κάλπες, και οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν τις περιοδείες τους σε όλη την επικράτεια.

"Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφεύγει τον διάλογο διότι υπάρχουν ερωτήματα που δεν μπορεί να απαντήσει, είπε στην ομιλία του στη Λεβαδιά", ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις υποσχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου "ακάλυπτες επιταγές". Νωρίτερα, ο Κ. Καραμανλής είχε διάλογο με τους πολίτες στο Περιστέρι.

"Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη", ζήτησε απο τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι θα παγώσει για ένα χρόνο τις δανειακές υποχρεώσεις όσων επιχειρήσεων είναι σε κρίση.

ΓΙα την υποθαλάσσια αρτηρία ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ έκρυψε το γεγονός ότι οι τράπεζες και ο παραχωρησιούχος έχουν καταγγείλει τη σύμβαση της υποθαλάσσιας επειδή η κυβέρνηση δεν υλοποίησε τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο τη σύμβαση.

"Σε αυτές τις εκλογές η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης" τόνισε στην ομιλία του στην πλατεία Κοτζιά ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι αποτελεί εγγύηση για την προστασία της κοινωνίας.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού "σικέ" διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε καθώς - όπως είπε κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, - θυμίζει αγώνα ανάμεσα στους πάλαι ποτέ ήρωες του κατς "μαύρο γίγαντα" και "μεγάλο εκδικητή".

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε για τον πρωθυπουργό ότι φαίνεται να "αδειάζει" τη μεγάλη παράταξη, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να υπερψηφίσουν το κόμμα του λέγοντας πως αντιπολίτευση στο "βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ" μπορεί να κάνει μόνο ο ΛΑΟΣ.
Πηγή: skai.gr