Παπανδρέου: Εθνική συνεννόηση μετά τις εκλογές

Προσκλητήριο ενότητας προς όλους στους Έλληνες και τις Ελληνίδες απηύθυνε, με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι το μήνυμά του δεν αφορά μόνο στην Κυριακή των εκλογών, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί ότι την επόμενη των εκλογών προτίθεται να καλέσει σε συνεννόηση όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, προκειμένου να συζητηθούν τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν πράξη.

Ο κ. Παπανδρέου απευθύνεται και προς όσους δυσπιστούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα, ζητώντας τους να του δώσουν τη δύναμη να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό, όπως λέει, θα το κάνει συγκρουόμενος με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη και είναι διατεθειμένος αυτό να το πράξει με κάθε κόστος.

Ακόμα, ο κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι όλες οι χώρες περνούν κρίση, αλλά έχει σημασία εάν θα επιλέξουμε να κρυφτούμε πίσω από την κρίση και να μην κάνουμε τίποτα, ή θα κάνουμε την κρίση, απόφαση για να αλλάξουμε την πορεία προς το μέλλον.

Όπως τονίζει, το ΠΑΣΟΚ προτείνει ριζικές αλλαγές και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και κατέθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις με βάση τις οποίες διεξάγεται ο δημόσιος διάλογος όλο αυτό το διάστημα. «Περιμέναμε μια υπεύθυνη στάση από την κυβέρνηση, αλλά εισπράξαμε ψεύδη και ανακρίβειες».

«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο... Στις 5 Οκτωβρίου η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα σηκώσει τα μανίκια και θα δουλέψει σκληρά, γιατί θέλει πολλή δουλειά για να βγούμε από το σημερινό τέλμα», καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: skai.gr