Στην τελική ευθεία

Καλεσμένη στο Εκλογικό Καφενείο του ΣΚΑΪ, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και την Έλλη Τριανταφύλλου ήταν η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 

Η ΓΓ του ΚΚΕ άφησε αιχμές τόσο για την πολιτική της ΝΔ όσο και για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι ο ρόλος του ΚΚΕ είναι πολύ σημαντικός.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα.


Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στη Νίκαια, στην πλατεία Κουμπάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στις 12 το μεσημέρι θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική στην Καρδίτσα.

Στις 8 το βράδυ μιλάει στη Λάρισα στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Το ίδρυμα «Φάρος Τυφλών» στην Καλλιθέα, επισκέπτεται στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι παραχωρούν στις 2 μετά το μεσημέρι διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη από την Αλεξανδρούπολη, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία να σταματήσει την πολιτική που ακολουθεί στο ζήτημα της μετανάστευσης και κάλεσε την Άγκυρα να σεβαστεί την συμφωνία επανεισδοχής του 2001.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι έχει ρεβανσιστική διάθεση κι ότι ενώ "μοιράζει τα πάντα στους πάντες, προσπαθεί να χτίσει άλλοθι υπαναχώρησης".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Νέα Υόρκη, τόνισε την ανάγκη να ληφθούν ριζικές διαφορετικές αποφάσεις για τον τρόπο διακυβέρνησης του πλανήτη μας, την οικονομία και το περιβάλλον, επισήμανε.

Επίσης, είπε ότι θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ώστε να προστατευτούν πολίτες, εργαζόμενοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών στο ΣΚΑΪ

Η συσπείρωση όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών αυξάνεται, εκτίμησε στο ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.  Τόνισε ότι η συγχώνευση του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης πέτυχε. Στις πρόσφατες πυρκαγιές αποφύγαμε να έχουμε μεγάλες καταστροφές σε υποδομές και δεν θρηνήσαμε ανθρώπους.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, αναφερόμενος στο λουκέτο των ασφαλιστικών εταιριών του Ομίλου "ΑΣΠΙΣ", καθώς και της εταιρίας "Σκούρτης", τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά τα πράγματα "δεν είναι τόσο τραγικά". Είπε ακόμα ότι οι ασφαλισμένοι δε χάνουν τα χρήματά τους, καθώς θα γίνει η εκκαθάριση των εταιριών και τα χαροτφυλάκιά τους θα πάνε σε άλλες ασφαλιστικές εταιρίες. Για τους εργαζόμενους είπε ότι θα έχουν προτεραιότητα ώστε να αποζημιωθούν.
Πηγή: skai.gr