"Να τιμωρηθούν τα δύο μεγάλα κόμματα"

Να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα με την ψήφο τους κάλεσε την Τετάρτη τους εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίσκεψη της στη Ζώνη.

Η γγ. του ΚΚΕ προειδοποίησε για τον κίνδυνο "συρρίκνωσης των εργασιών, ιδιωτικοποίησης, πουλήματος, ακόμα και κλεισίματος της Ζώνης" και επεσήμανε, ότι "είναι πολύ σημαντικό στις 4 του Οκτώβρη τα δυο μεγάλα κόμματα να καταλάβουν ότι η Ζώνη τους τιμώρησε και ότι η εργατιά δεν είναι εύκολη λεία τους".

Η κ.Παπαρήγα κάλεσε τα λαϊκά στρώματα "να φοβίσουν με την ψήφο τους στο ΚΚΕ τα δυο μεγάλα κόμματα, καθώς η ψήφος για το ΚΚΕ είναι φάρμακο για το λαό και δηλητήριο για το κεφάλαιο".

"Εμείς", δήλωσε η κ. Παπαρήγα, "αποκαλύπτουμε την ουσία της ταξικής εκμετάλλευσης, δίνουμε ελπίδα στα λαϊκά στρώματα και θεωρούμε την εργατική τάξη απελευθερωτική δύναμη. Προτείνουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που βασίζεται στη στρατηγική: κάθε χώρα να έχει την αυτοδυναμία της. Ο,τι παράγει ο εργάτης να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, να υπάρχει κοινωνική ισότητα στην ευημερία".

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει την υποστήριξη από τα επιχειρηματικά μεγαθήρια, αφού "τον θεωρούν ικανό - λόγω σοσιαλδημοκρατικής εμφάνισης - να παραπλανά, να κοροϊδεύει και να εμπορεύεται ελπίδες".

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει το έργο της ΝΔ, βάζοντας και τις δικές του πινελιές.
Πηγή: skai.gr