Κλείσιμο

Η αποτίμηση της τηλεμαχίας

Ικανοποιημένους βρίσκει τους συνεργάτες των κυρίων Καραμανλή και Παπανδρέου η «επόμενη ημέρα» της τηλεοπτικής αναμέτρησής της Τρίτης. 

Σε Ρηγίλλης και Ιπποκράτους αναμένουν με ενδιαφέρον τις μετρήσεις της κοινής γνώμης, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς επέδρασε η τηλεμαχία στους πολιτικούς συσχετισμούς. Ικανοποίηση επίσης επικρατεί για το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επικράτησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ηγετών.

Από το επιτελείο του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι ο αρχηγός της ΝΔ κατάφερε -ως ένα βαθμό - τη συσπείρωση στο εσωτερικό του κόμματός του και πέτυχε τον στόχο να αποφευχθούν διαρροές προς τα μικρότερα κόμματα.

Ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει την Τετάρτη στις 19:30 στην Αλεξανδρούπολη.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι δόθηκε η ευκαιρία στους πολίτες να δουν, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν. Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι ο κ. Παπανδρέου έπεισε ότι έχει όραμα για τη χώρα και πλαίσιο μέσα από το οποίο θα το υλοποιήσει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπανδρέου μεταβαίνει το βράδυ στη Νέα Υόρκη όπου θα προεδρεύσει της συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Θα μεταβεί και στην έδρα του ΟΗΕ, όπου θα συναντηθεί με ξένους ηγέτες και επικεφαλής αντιπροσωπειών, που συμμετέχουν στις εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.

Δηλώσεις υποψηφίων στο ΣΚΑΪ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100.3 τόνισε ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Τόνισε επίσης ότι έγιναν λάθη από στελέχη της ΝΔ, τονίζοντας πως οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πρέπει να «τιμωρήσουν» την παράταξη, με το να μην την ψηφίσουν, αλλά να μην ψηφίσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Μποτόπουλος, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι διαφορετικό και θα ανοίξει νέα σελίδα, καλύτερη από του παρελθόντος.
Πηγή: skai.gr