Πρόσωπο με πρόσωπο

Απόψε στις 8 η τηλεοπτική αναμέτρηση των κυρίων Καραμανλή και Παπανδρέου.

Θα μεταδοθεί απευθείας απο το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και σε πραγματικό χρόνο απο την ιστοσελίδα ΣΚΑΪ.gr,  συμμετέχοντας παράλληλα στον πρωτοποριακό διαδικτυακό διάλογο ανταλλαγής σχολίων και απόψεων, που έτυχε εντυπωσιακής αποδοχής από τους χρήστες του ΣΚΑΪ.gr, στην τηλεοπτική αναμέτρηση των "6".

Περιοδεία στην Κομοτηνή πραγματοποιεί την Τρίτη η Αλέκα Παπαρήγα. Στις 6.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

To νοσοκομείο Ευαγγελισμός θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον ΟΑΕΔ Πειραιά επισκέφθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απ' όπου πρότεινε, ως λύση για την ανεργία, πενταετή στρατιωτική θητεία για κάθε άνεργο σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας και την εξασφάλιση στέγης τους,

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των 6 τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επανέλαβε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι η οικονομία και προειδοποίησε ότι αν δεν ληφθούν επειγόντως τα αναγκαία μέτρα δεν θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία έδωσε και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος σημείωσε ότι οι απαραίτητοι πόροι για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μπορούν να εξευρεθούν με το νοικοκύρεμα του κράτους, μέσω ενός δικαιότερου φορολογικού συστήματος και κυρίως μέσω της «πράσινης ανάπτυξης».

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα πληρώσει την κρίση «το κεφάλαιο ή οι εργαζόμενοι», ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι αυτό που αποφασίζεται στις 4 Οκτωβρίου είναι αν θα ξεπεραστεί η κρίση «με την κοινωνία όρθια ή με την κοινωνία ισοπεδωμένη».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε έμφαση στα θέματα μετανάστευσης ζητώντας επιβολή ποσόστωσης, ενώ ο επικεφαλής των Οικολόγων-Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος πρότεινε ένα εναλλακτικό μοντέλο «πράσινης» ανάπτυξης για την έξοδο από την κρίση.


Πηγή: skai.gr