Κλείσιμο

Το βράδυ η τηλεμαχία των 6

Στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι πολιτικών αρχηγών.

Το debate θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΣΚΑΪ 100,3 και το ΣΚΑΪ.gr. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών σε πραγματικό χρόνο.

Οι δημοσιογράφοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθώς και δικαίωμα να υποβάλουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Στο τέλος κάθε κύκλου ερωτήσεων ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να θέσει μια ερώτηση σε έναν από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς της επιλογής του χωρίς δικαίωμα σχολιασμού.

Την Τρίτη, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση Καραμανλή - Παπανδρέου.

Η μονομαχία των δύο θα έχει έναν συντονιστή και πέντε θεματικές ενότητες.

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής από τη Λάρισα για τα εθνικά θέματα και την οικονομία.

Εμμέσως τον κατηγόρησε ότι έχει στραμμένο το βλέμμα στην Ουάσιγκτον. "Σκεφτείτε τα εθνικά μας ζητήματα", τόνισε, θυμηθείτε τις εμπειρίες σας από το πρόσφατο παρελθόν, τις περίεργες, πρόσφατες, τοποθετήσεις του ΠΑΣΟΚ για τα Σκόπια. .

Παρουσίασε τη ΝΔ ως δύναμη ευθύνης και προοπτικής που δεν διστάζει να λάβει δύσκολες αποφάσεις, σε αντιδιαστολή με το ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για δυνατότητα "επανεκκίνησης" της ελληνικής οικονομίας" το 2011.

"Εμείς δεν θα κρύψουμε αλήθειες για το πού βρίσκεται η χώρα, όχι για να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν, αλλά για να αξιολογήσει ο ελληνικός λαός τα περιθώρια στα οποία θα κινηθούμε", αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι πρώτος στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα είναι η αναθέρμανση της οικονομίας.

"Το άνοιγμα της κάλπης κρατά ένα λεπτό, οι συνέπειες όμως από τις εκλογές θα κρατήσουν πολλά χρόνια εάν ο λαός δεν έχει την ετοιμότητα να αντιπαλέψει και να εμποδίσει τις αναδιαρθρώσεις", δήλωσε από τον Περισσό, η Αλέκα Παπαρήγα.

Το κτήμα Δρακόπουλου στα Πατήσια επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όπου κάτοικοι της περιοχής αντιδρώντας στην ανέγερση εμπορικού κτιρίου, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και σειρά εκδηλώσεων.
Πηγή: skai.gr