Ο Γ. Ραγκούσης επικεφαλής του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Κυριακή το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο Γιάννης Ραγκούσης.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για "ψηφοδέλτιο με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, στο αύριο της πατρίδας μας".

 Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε πως πρόκειται για "ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους μάχιμους, καταξιωμένους με σημαντική πορεία ο καθένας στο χώρο του".

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας από την πλευρά του σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόνισε ότι "¨είναι πραγματικά για όλους μας και για μένα προσωπικά, μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος. Αντιλαμβανόμαστε και αντιλαμβάνομαι, τη συμμετοχή μας αυτή, όχι σαν ένα αξίωμα, ούτε ως ένα προνόμιο, αλλά σαν μια θέση μάχης, σαν μια θέση ευθύνης".

"Ο αγώνας μας, ο αγώνας του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει πορεία ο τόπος, για να γεννηθεί μια νέα ενότητα των Ελλήνων, είναι ένας αγώνας που συνεχίζεται και θα κορυφωθεί μόνο όταν κλείσουν οι κάλπες" κατέληξε ο γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ. 

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ επικεφαλής είναι ο  κ. Ραγκούσης, στη δεύτερη θέση η Οικονομολόγος- Καθηγήτρια με ειδίκευση τα θέματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Έλενα Παναρίτη και τρίτος ο καθηγητής στην Πολιτική της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος.

Ακολουθούν η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος. Στην τελευταία τιμητική θέση ο βρίσκεται ο ακαδημαϊκός Εμμανουήλ Κριαράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: skai.gr