Κλείσιμο

Χωρίς αποτέλεσμα η διακομματική για τα ντιμπέιτ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων για την οριστικοποίηση των κανόνων, με τους οποίους θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Αντώναρος δήλωσε ότι θα δοθούν γραπτώς στα κόμματα οι προτάσεις της κυβέρνησης και τις επόμενες δυο ημέρες η διακομματική θα έχει καταλήξει.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι όλα τα κόμματα πρότειναν διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής του ντιμπέιτ, πιο άμεσο και περιμένουν τις απαντήσεις.

Το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση εκφράζοντας τη βαθιά διαφωνία του με τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ο Μάκης Μαΐλης είπε ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο ακόμα και να μην παρευρεθούν στην τηλεμαχία.

Να μειωθεί ο χρόνος των απαντήσεων των πολιτικών αρχηγών και να δοθεί το δικαίωμα στους πολιτικούς αρχηγούς να υποβάλουν ερωτήσεις μεταξύ τους “για να μην προκαλεί υπνηλία και να μην είναι μια άνοστη σούπα”, υποστήριξε ο Κώστας Αϊβαλιώτης από το ΛΑΟΣ.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι ένας διάλογος με περιορισμούς δείχνει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα φοβούνται και θέλουν να κρύψουν πράγματα από τον ελληνικό λαό.

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το debate μεταξύ Καραμανλή - Παπανδρέου.
Πηγή: skai.gr