"ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους"

Την εκτίμηση ότι δε βλέπει ουσιαστική διαφορά σε όσα εξήγγειλαν Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100.3, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ωμό και κυνικό και είπε ότι εξήγγειλε ένα πρόγραμμα κοινωνικής κατεδάφισης, ενώ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επεσήμανε ότι μίλησε με αοριστίες.

Είπε ακόμα, ότι ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα και κατεύθυνση για να κυβερνήσει τω χώρα.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ προκαλεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια, ενώ προέβλεψε ότι οι αντεργατικοί νόμοι θα παραμείνουν.

Για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει αναπτύξει πολιτική νόμιμης μετανάστευσης και είπε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να υφίσταται μονόπλευρα την πίεση, καθώς η Ελλάδα είναι χώρα εισόδου των μεταναστών στην Ευρώπη. Για αυτό, είπε ότι πρέπει να αναθεωρήσει τις συμφωνίες που έχει συνάψει με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ώστε να αντιμετωπιστεί συλλογικά η νέα πραγματικότητα.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, αλλά κάλεσε να κάνουν την αυτοκριτική τους και όσοι κυβέρνησαν με λάθος πολιτικές τη χώρα.
Πηγή: skai.gr