Επί τάπητος τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Συνεδριάζει εκ νέου το μεσημέρι της Δευτέρας η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ, υπό τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να δοθούν τμηματικά στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια.

Την Κυριακή, ο κ. Καραμανλής, μιλώντας σε εκδήλωση γυναικών του κόμματός του, κατηγόρησε το Γιώργο Παπανδρέου για συνειδητή απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών.

Όπως είπε ξεπέρασε κάθε όριο στην αοριστία και τις ευχάριστες γενικολογίες.
Παράλληλα χαρακτήρισε τις εκλογές ως τις πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες, στον Πολυχώρο «Αθηναΐς».


Την Κυριακή, ο Γιώργος Παπανδρέου, από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως τα έσοδα για τις μεταρρυθμίσεις και την οικονομική ανάκαμψη θα εξασφαλιστούν από την επανεκκίνηση της οικονομίας και τον περιορισμό της σπατάλης.

Πρόσθεσε επίσης ότι θα κληθούν να συνεισφέρουν όσοι έχουν φοροδοτική ικανότητα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας είπε ότι πρόκειται για εθνική προσπάθεια από την οποία η Εκκλησία δε θα θέλει να λείψει.

Τη Δευτέρα, ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί στην Κύπρο. Το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννου Κρανιδιώτη, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνων από το θάνατό του.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της την Κυριακή, στο Παγκράτι, χαρακτήρισε κρίσιμη την εκλογική αναμέτρηση και κάλεσε τους ψηφοφόρους που απείχαν στις ευρωεκλογές να εμπιστευτούν το ΚΚΕ.

Όπως είπε η οικονομική κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα συνεχιστεί.
Πηγή: skai.gr