Κλείσιμο

Καραμανλής: «Ο Παπανδρέου παραπλανεί»

«Περίμενα την αοριστολογία, τις γενικολογίες και τα ευχολόγια. Όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ξεπερνούσε κάθε όριο», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ και διερωτήθηκε πού θα βρεθούν τα απίστευτα ποσά για να εκπληρωθούν οι τόσες υποσχέσεις.

Μιλώντας σε εκδήλωση γυναικών της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι «η απουσία οποιουδήποτε σοβαρού μέτρου οικονομικής πολιτικής αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Ο κ. Καραμανλής συνέχισε: «Το μόνο που υπάρχει είναι ανέφικτες υποσχέσεις σε όλους και εξωπραγματικές παροχές προς κάθε κατεύθυνση. Δίνει υποσχέσεις που καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τηρήσει τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν μόνο ασύνδετα ευχάριστα μέτρα. Απουσιάζει έστω κι΄ ένα δυσάρεστο και αναγκαίο μέτρο στις κρίσιμες συνθήκες που ζούμε. Συνθήκες που απαιτούν δύσκολες αποφάσεις».

Καταλήγοντας, ο κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι η δημοσιονομική εξυγίανση και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για παραπλάνηση των πολιτών, κάνοντας λόγο για «απλόχερες παροχές, που δεν αντέχει η οικονομία και οι οποίες είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας».

«Ο δρόμος της ανάκαμψης θα γίνει ιδιαίτερα ανηφορικός με θύματα τους πολίτες και το βιοτικό τους επίπεδο. Διότι είναι οι πολίτες που θα πληρώσουν από το μείγμα απουσίας σχεδίου, υποσχέσεων, λαϊκισμού και άκρας ανευθυνότητας».
Πηγή: skai.gr