Τσίπρας για την τηλεοπτική αναμέτρηση

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των κυρίων Καραμανλή και Παπανδρέου θα φανερώσει έκδηλα τις ομοιότητες, τις συμπτώσεις των πολιτικών προτάσεων και των προγραμματικών θέσεων των δύο μονομάχων.

Αυτό είπε την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, μετά από την επίσκεψή του στο 1Ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά.

Σημείωσε επίσης πως ο ΣΥΝ προτείνει την υιοθέτηση του γαλλικού μοντέλου, δηλαδή αντιπαράθεση όλων μαζί και όλων ανά δύο.

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια, ο κ. Τσίπρας είπε πως «η κοινωνία δεν ασχολείται με το αν στις λίστες των ψηφοδελτίων θα είναι οι ''βαρόνοι'', τα ''σέντερ μπακ'' ή οι αστέρες της τηλεοπτικής ζωής.

Είπε πως η κοινωνία ενδιαφέρεται για το αν θα εφαρμοστεί μια διαφορετική πολιτική από αυτήν που την βουλιάζει στο τέλμα της εργασιακής αβεβαιότητας».

«Το στοίχημα που έχουμε να δώσουμε είναι αν από τις 4 του Οκτώβρη και μετά θα έχουμε μια κοινωνία όρθια με μια διαφορετική πολιτική για την χώρα ή θα έχουμε μια απλή κυβερνητική εναλλαγή με μία από τα ίδια και την κοινωνία να βουλιάζει», πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr