Κλείσιμο

Δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις

Με απουσίες ηχηρών στελεχών συνεχίζεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, μέρος των οποίων θα αρχίσει να δημοσιοποιείται την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τους προσκάλεσε να συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στη τηλεόραση.

Στη ΝΔ συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την παρουσία των κυρίων Σουφλιά, Σιούφα στο Επικρατείας το οποίο θα ανακοινωθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας. Προβληματισμός επικρατεί για τις συμμετοχές ή μη στα ψηφοδέλτια των κυρίων Έβερτ και Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει σε νεολαίους στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε από την Αλεξανδρούπολη ο Γιώργος Παπανδρέου. Με αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος συνοδεύτηκε η αποχώρηση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Αλέκα Παπαρήγα θα δώσει συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, όπου περιοδεύει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχίζει τις επαφές του για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

 

 

 

Δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή.

Στη μία θα συμμετέχουν όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και στη δεύτερη οι κ. Καραμανλής και Παπανδρέου. Τις λεπτομέρειες θα καθορίσουν τα κόμματα.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν λόφο για αποκλεισμό τους από τη Διακομματική. Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
Πηγή: skai.gr