Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των κομμάτων. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναμένεται αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο θα επισκεφθεί τους χώρους και τα περίπτερα της έκθεσης. Το βράδυ με την ομιλία του στις παραγωγικές τάξεις αναμένεται να παρουσιάσει τους άξονες του προεκλογικού του προγράμματος.

Τη Δευτέρα αρχίζει η προεκλογική περίοδος και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια.

Δεν συνιστά θέμα διχόνοιας στην ΝΔ η μη υποψηφιότητα Λιάπη, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, η ευρωβουλευτής Μαριέτα Γιαννάκου. Όπως είπε έγιναν λάθη, σημειώνοντας ότι το σημαντικό σε αυτές τις εκλογές είναι ότι δεν γνωρίζουμε τί πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα του τόπου.

Σχέδιο δράσης υπήρχε, έγιναν σημαντικά βήματα δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Όπως είπε υπάρχουν θέματα με τα οποία συμφωνούμε με τα άλλα κόμματα όπως αυτό με τα φωτοβολταϊκά τα οποία προχωρούν.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της Ολυμπιακής στο Δημόσιο ακόμη και εάν εκλεγεί κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Δεν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια τα παλαιά στελέχη που έχουν συνδεθεί με σκάνδαλα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου. Και στα δύο κόμματα, ανέφερε υπάρχουν διεφθαρμένοι, ενώ για την ΝΔ είπε, ότι αυτοδιαλύεται.

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη.
Τόνισε ότι ο τόπος χρειάζεται καθαρές πλειοψηφίες και καθαρές λύσεις. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο με το ΣΥΝ.

Η σύσταση ανεξάρτητου υπουργείου Περιβάλλοντος είναι δέσμευση του κ. Παπανδρέου, δήλωσε στο σταθμό μας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης.

Για το σώμα επιθεωρητών ελέγχου ανέφερε ότι θα πρέπει να ενδυναμωθεί και να λειτουργεί αυτόνομα. Χαρακτήρισε επίσης ξεπερασμένο τον υπάρχοντα περιφερειακό σχεδιασμό για τους ΧΥΤΑ, τονίζοντας ότι η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με όσα ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πηγή: skai.gr