Κλείσιμο

Παπανδρέου: Αυτοδυναμία για να σταματήσει η ακυβερνησία

Μιλώντας στο Θησείο για τα 35 χρόνια απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε αυτοδυναμία, ώστε «να σταματήσει η ακυβερνησία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτή τη μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας μας απευθύνομαι στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα αφύπνισης πως τώρα είναι η ώρα να χαράξουμε μια πορεία δημιουργίας και προσφοράς, καθώς η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως «στις 4 του Οκτώβρη θα ανατείλει ξανά ο ήλιος της ελπίδας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην Ελλάδα του 2004 που παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ και είπε ότι πολλοί ελπίσανε ότι η νέα κυβέρνηση θα έχτιζε πάνω στις κατακτήσεις και θα διόρθωνε πιθανές αδυναμίες, «γιατί εμείς κάθε φορά που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, χτίσαμε πάνω σε αυτά που παραλάβαμε».

«Σε αυτές τις εκλογές δεν συγκρούονται απλά δύο κόμματα, αλλά δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι και δύο διαφορετικές επιλογές για την πατρίδα» επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για νέα αρχή και πορεία εθνικής ανάτασης, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του θα συγκρουστεί με κάθε αντίληψη και κατεστημένο.

Επίσης, δεσμεύτηκε για αναδιανομή του πλούτου και ανασυγκρότηση του κράτους, τονίζοντας ότι απέναντι σε μία εξουσία εξαρτημένη απο συμφέροντα, θα υπάρξει μία ηγεσία που δε θα χρωστά σε κανένα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πράσινη ανάπτυξη «που μπορεί εκτός των άλλων να εγγυηθεί χιλιάδες νέες δουλειές, με σημαντικά έσοδα για τον κρατικό κορβανά».
Πηγή: skai.gr