Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκε το 4ο συνέδριο του ΛΑΟΣ

Με τη δευτερολογία του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη, και την εκλογή των 40 μελών της Κεντρικής Επιτροπής από τα 100 που την απαρτίζουν, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου συνεδρίου του κόμματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, στην ομιλία του, κάλεσε τα στελέχη του ΛΑΟΣ να θυμούνται την οδηγία και την εντολή της παράταξης ότι αν χρειαστεί, θα είναι οι μπροστάρηδες και θα ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο για το καλό της πατρίδας.

"Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα στο χθες. Θα πάρουμε την Ελλάδα του αύριο στα χέρια μας για να της δώσουμε την τιμή και την αξία, που της αξίζει", τόνισε και πρόσθεσε: "Η πατρίδα μας περιμένει με αγωνία. Χρειάζεται νέο όραμα και ελπίδα, που είστε εσείς. Ήρθε η στιγμή της μεγάλης δικαίωσης. Θα γίνουμε κυβέρνηση. Εδώ είναι οι άνθρωποι, που θα αλλάξουν τον τόπο".

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι "θέλουμε ισότιμη σχέση", γιατί -όπως είπε- "δεν προσκυνάμε, δεν γλύφουμε, δεν παρακαλάμε. Αυτή είναι η διαφορά μας με το σάπιο κατεστημένο".
Πηγή: skai.gr