Διπλό μέτωπο επίθεσης από Γ. Παπανδρέου

"Ακυβέρνητη Πολιτεία" χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Βουλή, λέγοντας ότι η κρίση που διέρχεται η χώρα είναι πολυδιάστατη.

Έκανε λόγο για αναβίωση του τρομοκρατικού φαινομένου, για σπασμωδική διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος και ανετοιμότητα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Όσον αφορά στους αγρότες, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον αγροτικό τομέα, είπε ότι  είναι απογοητευμένοι και ζουν σε αβεβαιότητα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κορόιδεψε τους αγρότες και τους βάζει να πληρώσουν χαράτσι για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους.

Ζήτησε να υπάρξει εθνική πολιτική και εξασφάλιση των κοινοτικών ενισχύσεων για τις οποίες θα πρέπει να δοθούν μάχες μετά το 2013, όταν ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την προγραμματική περίοδο 2014-1020.

"Φαίνεται ότι ο κ. Παπανδρέου δεν γνωρίζει καλά τα θέματα της αγροτικής πολιτικής και παρασύρεται απο τους συμβούλους του", απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την πώληση περαιτέρω μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα για να πάρουν τον Οργανισμό οι Γερμανοί, σημειώνοντας ότι η πώληση έγινε για να καλύψει η κυβέρνηση τις "μαύρες τρύπες" του προϋπολογισμού.
Πηγή: skai.gr