"Πρόκριμα για αυτοδυναμία η νίκη του ΠΑΣΟΚ"

"Καθαρή και πειστική" χαρακτήρισε τη Δευτέρα τη νίκη του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου, και επικεφαλής της ευρωομάδας του Κινήματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Οι πολίτες, τόνισε, απάντησαν με έναν πολύ καθαρό τρόπο στο δίλημμα που τους είχε τεθεί και το μήνυμα είναι σαφές. Πρόκειται για μια συντριπτική καταδίκη των πολιτικών της ΝΔ.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι "δυστυχώς το μήνυμα αυτό μόνο ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι δεν το πήρε και συμπεριφέρεται, όπως και ο υπουργός Οικονομίας, σαν να μη συνέβη τίποτα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή".

Για το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, η νίκη αποτελεί και πρόκριμα για νίκη και αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. Ωστόσο, πρόσθεσε, το ΠΑΣΟΚ δεν θριαμβολογεί και θα συνεχίσει να δουλεύει και να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, σε εκείνους που δεν το ψήφισαν, είτε διότι απείχαν, είτε διότι ψήφισαν άλλα κόμματα.

"Όλους αυτούς τους θέλουμε μαζί μας, τόνισε, ενώ ειδική αναφορά έκανε σε όσους απείχαν από τη χθεσινή διαδικασία, τονίζοντας ότι θέλουμε τη συμμετοχή όλων των πολιτών, γιατί τίποτα δεν αλλάζει χωρίς τη συμμετοχή του πολίτη" δήλωσε.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να δουλεύει με ευθύνη, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα αναδεικνύοντας τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη και ξεδιπλώνοντας τις προτάσεις του.

Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, για το οποίο ρωτήθηκε, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι οι εκλογές γίνονται πιο επιτακτικές.
Πηγή: skai.gr