"Σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Siemens"

Σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την υπόθεση Siemens ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Άρεως.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να παριστάνει τον καταγγέλλοντα, αφού αυτή υπέγραψε τις συμφωνίες, και τόνισε ότι οι κραυγές δεν θα τρομάξουν το νοικοκύρη, που είναι η Δικαιοσύνη.

Ακόμα, καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ "ανευθυνότητα, λαϊκισμό, αλαζονεία, ισοπέδωση, ατολμία απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης".

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι "η οικονομία είναι σήμερα η πιο επείγουσα εθνική υπόθεση", στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα "μαζί πηγαίνουμε την Ελλάδα μπροστά".

Στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη της ολοκλήρωσης των μεταρρυθμίσεων της προώθησης των προβληματικών επιχειρήσεων, όπως είναι ο ΟΣΕ.

Κάνοντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο κ. Καραμανλής είπε ότι "στα πέντε χρόνια που πέρασαν, δώσαμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα. Τολμήσαμε δύσκολες αποφάσεις. Πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα"».

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Καραμανλής είπε ότι θα ακολουθήσει "το δρόμο της υπευθυνότητας και του εθνικού συμφέροντος και δε θα ακολουθήσει τις μικροκομματικές ιδιοτέλειες που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ".

Τέλος, ζήτησε την Κυριακή να μη λείψει κανείς από τις κάλπες.

Στο μεταξύ, επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Πολυτεχνείο όταν νεαροί άρχισαν να πετούν πέτρες στους οπαδούς της ΝΔ που αποχωρούσαν από τη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και μέλη της ΟΝΝΕΔ επενέβησαν άμεσα απομακρύνοντας τους ταραξίες .
Πηγή: skai.gr