Οι ευρωεκλογές στο ΣΚΑΪ.gr

Όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, έτσι και στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 ο ΣΚΑΪ.gr είναι εδώ για να παράσχει πλήρη κάλυψη, έγκαιρα και έγκυρα.


Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.gr, του ΣΚΑΪ 100,3 και της τηλεόρασης καταγράφουν τον παλμό των γεγονότων στην Ελλάδα και την Ευρώπη

ΣΚΑΪ 100,3

Την Κυριακή στο ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΪ 100,3 από τις 18:00 έως τη 01:00 θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Κουφόπουλος, Θύμιος Καλαμούκης και Γιάννης Καραβίδας με καλεσμένους από όλους τους πολιτικούς χώρους και συνεχή ρεπορτάζ. Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του ΣΚΑΪ θα βρίσκονται στα κέντρα των εξελίξεων και θα μεταδίδουν προγνωστικά και δηλώσεις στελεχών των κομμάτων. Συνεχείς συνδέσεις και μεταδόσεις αποτελεσμάτων, τη βραδιά των ευρωεκλογών. Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο οποίος θα μεταδίδει συνεχώς από την καρδιά των εξελίξεων έγκαιρα και έγκυρα τα γεγονότα.

Ραντεβού την Κυριακή από τις 18:00 έως τις 01:00 με  ήχο αλλά και με ήχο και εικόνα από τον ραδιοθάλαμο μέσω ΣΚΑΪ WebTV!

Τηλεόραση ΣΚΑΪ
Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τις 19:00 θα μεταδοθεί  έκτακτη εκπομπή με τους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη, Αλέξη Παπαχελά και Πάσχο Μανδραβέλη.

Τη στάση των Ευρωπαίων ψηφοφόρων θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Μαυρής της Public Issue. Στο στούντιο θα βρεθούν και η Έλλη Τριανταφύλλου με τον Τάκη Κάμπυλη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με τα πολιτικά επιτελεία των κομμάτων.

Στις 21:00 ακολουθεί ημίωρο δελτίο ειδήσεων αφιερωμένο στις Ευρωεκλογές, και από τις 23:00 έως τις 00:00 θα προβληθούν μονόλεπτα δελτία ειδήσεων.

Ραντεβού την Κυριακή από τις 19:00 έως τις 21:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ευρωεκλογές 2009: Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του ΣΚΑΪ.

Για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα απ' ευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών πατήστε ΕΔΩ. 

Παρακολουθήσετε τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αποτελέσματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο θα δημοσιεύονται από τον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 23:00 της Κυριακής.

Πηγή: skai.gr