Κλείσιμο

"Δεν θα αφήσουμε να γίνει μουσουλμανική η Ελλάδα"

Ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να επιτρέψει να δοθεί στην ΠΓΔΜ το όνομα της Μακεδονίας ή παράγωγό του, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλάς».

Για τη ΝΔ ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως «αν θέλει να έχει μέλλον μπορεί να σωθεί αν έρθει μαζί μας» και σημείωσε πως μετά τις ευρωεκλογές θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Σχετικά με τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων μαλώνουν όχι για το ποιος έκλεψε περισσότερα, αλλά για το ποιος έκλεψε καλύτερα.

Τόνισε την ανάγκη να συζητηθεί το θέμα των λαθρομεταναστών και παρατήρησε: «Δεν αντέχουμε δύο εκατομμύρια μετανάστες. Εδώ και τώρα να βάλουμε ποσόστωση. Να καθαρίσουμε τον τόπο. Να πάρουμε πίσω τα πάρκα μας, τις πλατείες μας, τις γειτονιές μας».

Είπε ακόμα ότι «ο ΛΑΟΣ δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα» και ο ίδιος δέχεται να ανοίξουν όλα τα τζαμιά στην Ελλάδα με τον όρο ότι η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ναός της Ορθοδοξίας.
Πηγή: skai.gr