Σε Τροχαία - Μετρό ο Καραμανλής

Την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφτηκε την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και μάλιστα σε μια περίοδο που παρατηρούνται νέες μορφές εγκληματικότητας και αύξηση της παραβατικότητας.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα και κοινωνική ευαισθησία, στο πλαίσιο του Συντάγματος, με πλήρη σεβασμό στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Έκανε επίσης αναφορά στη σοβαρή δουλειά που κάνει η Τροχαία για την εμπέδωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Καταλήγοντας, εξέφρασε τη σιγουριά ότι ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και τις μετακίνησης των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος,"οι γυναίκες και οι άντρες της Τροχαίας, για μια ακόμη φορά, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους".

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ο κ. Καραμανλής επισκέφτηκε τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό, στον Άλιμο. "Κάποιοι μπορούν να επενδύουν συστηματικά στην άρνηση, στην ισοπέδωση και στο ψέμα. Δεν μπορούν να αλλάξουν, έχουν μείνει πίσω στο χθες. Όμως η Ελλάδα αλλάζει, προοδεύει και πάει μπροστά. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια του έργου μας", είπε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Σουφλιά, την ερχόμενη άνοιξη οι δήμοι Ηλιούπολης, Αλίμου, Αργυρούπολης και Ελληνικού θα αποκτήσουν σύγχρονους σταθμούς Μετρό. Η απόσταση από τον Άλιμο μέχρι το κέντρο της Αθήνας θα διανύεται με το Μετρό μέσα σε 12 λεπτά.
Πηγή: skai.gr