Πάρτε το λόγο στο Debate του ΣΚΑΪ

Την εκπομπή  μπορείτε να ακούσετε απευθείας μέσω ΣΚΑΪ 100,3 (ήχος), αλλά και να δείτε μέσω Web TV (live εικόνα από το ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΪ)

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, και ο ΣΚΑΪ δίνει και σε εσάς τη δυνατότητα να πάρετε το λόγο και να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα στο Debate που πραγματοποιεί ο σταθμός μαζί με τους δημοσιογράφους Άρη Πορτοσάλτε, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Σία Κοσιώνη. 

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ 100,3 μαζί με το κοινό του σταθμού θα υποβάλουν τα ερωτήματα τους στους εκπροσώπους των κομμάτων και στους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων τους.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ 100,3 θα βρίσκονται:

Η Μαριέττα Γιαννάκου (επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.), η Συλβάνα Ράπτη (εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ), ο Στέφανος Μάνος (επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΔΡΑΣΗ), η Νίκη Τζαβέλλα (επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ) και η Διαμάντω Μανωλάκου (εκπροσωπώντας το ΚΚΕ).

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ 100,3 θα βρίσκονται:

Η Ρόδη Κράτσα (εκπροσωπώντας τη Ν.Δ.), ο Σταύρος Λαμπρινίδης (εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ), ο Νίκος Χουντής (επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ), ο Νίκος Χρυσόγελος (εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους) και Στέλιος Παπαθεμελής (επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΜΜΕ).

Πώς παίρνετε μέρος στο διάλογο

Στην σελίδα αυτή, η συντακτική ομάδα του www.skai.gr/news καταγράφει τις θέσεις των υποψηφίων κομμάτων καθώς τις θέτουν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. Ταυτόχρονα, μπορείτε να στέλνετε κι εσείς τα ερωτήματα σας και τα σχόλιά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω και πατώντας ‘send’, ενώ οι συντάκτες θα τις ταξινομούν και θα τις διοχετεύουν στους υποψήφιους.


Πηγή: skai.gr