"Το ΠΑΣΟΚ σκανδαλολογεί"

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο μίλησε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός.

O κ. Καραμανλής επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι επιχειρεί να εκτρέψει το διάλογο από την πολιτική στο χάος της παραπολιτικής.

Πρόσθεσε ότι σκανδαλολογεί ανεύθυνα και αβάσιμα για να κρύψει την αδυναμία θέσεων, προτάσεων και ιδεών.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς σημειώνοντας ότι δόθηκαν υπεύθυνες λύσεις στη διαχείριση των απορριμμάτων και των ανεξέλεγκτων χωματερών και την προστασία του ποταμού Ασωπού.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την Παρασκευή τα εμπορικά κέντρα σε Νέα Ιωνία και Μαρούσι, απ΄ όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "δίνει λεφτά σε τράπεζες, που δεν τα βλέπουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις".

Η Αλέκα Παπαρήγα, σε δήλωσή της, έκανε λόγο για προβοκάτσια που ετοιμάζουν πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι κατά του κόμματός της. Στόχος, όπως είπε, να κόψουν ποσοστό των νέων ψηφοφόρων από το ΚΚΕ. Διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπίσει την προβοκάτσια λέγοντας χαρακτηριστικά "Μολών Λαβέ". 

"Στόχος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι να παγιδεύσουν το λαό σε παραπλανητικά διλήμματα και καυγάδες", είπε η γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Μελετίου στα Σεπόλια.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψηφίσαν μαζί τη συνθήκη της Λισαβόνας που αναθέτει τη διακυβέρνηση της Ευρώπης στα οικονομικά λόμπι, ανέφερε στην ομιλία του στα Γιάννενα ο Αλέξης Τσίπρας και έκανε λόγο για ανούσια αντιπαράθεση ανάμεσα στα παραδοσιακά κόμματα της εξουσίας, την ώρα που βαθαίνει η κρίση, η ανεργία καλπάζει και χάνονται κοινωνικές κατακτήσεις. 

Από τη Λαμία ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το debate "μεγάλη χαμένη ευκαιρία" γιατί, όπως είπε δεν ακούστηκαν θέματα που απασχολούν την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Ασχολούμαστε με παπαγαλάκια βαρβαρότητες και φοβικά σύνδρομα και με αυτά πάμε στις εκλογές μέσα σε ένα οξυμένο κλίμα πόλωσης", είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Πηγή: skai.gr