Aνταλλαγή πυρών

Ανεβαίνουν οι τόνοι από τα δύο μεγάλα κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου

"Η κυβέρνηση αναπτύσσει δράσεις για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, εφαρμόζει σχέδιο στήριξης της απασχόλησης και δρομολογεί μεταρρυθμίσεις για την εξυγίανση του δημόσιου τομέα" τόνισε την Κυριακή ο πρωθυπουργός στην ομιλία του την Άρτα.

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι η ΝΔ παίρνει δύσκολες αποφάσεις, δρομολογεί μεγάλα έργα και βάζει πάνω από όλα την πατρίδα. Παράλληλα, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το για έλλειψη πολιτικών προτάσεων και ανεύθυνη πολιτική.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την αρχαία Νικόπολη και ενημερώθηκε για τα έργα αναστύλωσης αρχαίων μνημείων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

"Άδεια δημόσια ταμεία, τεράστιο χρέος, παράλυτο κράτος, ανισότητα ανομία και σκάνδαλα είναι τα αποτελέσματα της Κυβερνητικής πολιτικής'', τόνισε από την Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε "αυτονόητο επόμενο βήμα το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για διπλές κάλπες στις 7 Ιουνίου και επέκρινε την κυβέρνηση ότι "φυγομαχεί, πολώνει και κρύβεται πίσω από ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις".

Τέλος, αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές υποστήριξε ότι η συμμετοχή δεν είναι μόνο δημοκρατικό δικαίωμα, είναι πολιτική και ηθική υποχρέωση απέναντι στο δικό μας σήμερα και στο αύριο των παιδιών μας.
Πηγή: skai.gr