"Η αποχή ευνοεί και τα δύο μεγάλα κόμματα"

«Η αποχή ευνοεί και τα δύο μεγάλα κόμματα», τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα, μιλώντας την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάγκη συμμετοχής στις ευρωεκλογές και ταυτόχρονης καταδίκης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια και αγανάκτηση απέναντι στα δύο κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. «Δεν είπαν την αλήθεια στο λαό, τον κορόιδεψαν» ανέφερε.

Κριτική άσκησε και στα άλλα μικρότερα κόμματα υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ λέει την αλήθεια στο λαό και δεν κάνει «σαλονάτη πολιτική, όπως κάνουν τα άλλα κόμματα στα κανάλια, που λένε μην ψηφίσετε τα μεγάλα κόμματα, ψηφίστε όλα τα άλλα θα πάει χαμένη η ψήφος σου. Εμείς αναφερόμαστε στους εργάτες, τους υπάλληλους, στους μισθωτούς επιστήμονες, στους νέους ανθρώπους. Θα τους τιμωρήσεις και θα κοιτάξεις που πιάνει περισσότερο τόπο. Είναι χαμένη η ψήφος στους άλλους. Το ξαναλέμε, όχι γιατί είναι μικρά κόμματα. Δεν λέμε είναι χαμένη η ψήφος σε ένα κόμμα που δεν γίνεται κυβέρνηση. Εμείς λέμε είναι χαμένη η ψήφος από πολιτικής πλευράς».
Πηγή: skai.gr