"Τέλος στις πολιτικές του χθες"

Ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως αναμενόταν, τέθηκε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου. Στη δεύτερη θέση τοποθετήθηκε η βουλευτής Α' Αθήνας Συλβάνα Ράπτη και στην τρίτη θέση ο Σταύρος Λαμπρινίδης, υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών.

Το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

Χρυσούλα Σαατσόγλου - Παλιαδέλη, Γιώργος Σταυρακάκης, Μαριλένα Κοππά, Άννυ Ποδηματά, Κρίτωνας Αρσένης, Σπύρος Δανέλλης, Δημήτρης Δρούτσας, Πετρούλα Ντελεδήμου, Λίνα Παπαδοπούλου, Συμεών Παλτσανιτίδης, Σταυρούλα Σαλουφάκου , Χρήστος Χατζηαντωνίου, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Χρυσή Βιτσιλάκη, Μαρία Καλτσά, Κωνσταντίνος Τάτσης, Ρόνυ Φίλεβσκα, Γιώργος Σωτηρέλλης και Δημήτρης Ασημακόπουλος.

Κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση αλλά απόφαση για την Ευρώπη και την Ελλάδα που θέλουμε. Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου, είπε ότι σηματοδοτεί το δημοψηφισματικό χαρακτήρα αυτών των εκλογών και τη διάθεση να δουλέψουμε για την έξοδο από την κρίση. 

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Γ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές "μάχη για την αξιοπιστία της χώρας στην ΕΕ". "Θα δουλέψουμε συλλογικά, πιστεύουμε στη νίκη και στην προετοιμασία της επόμενης μέρας, της μεγάλης αλλαγής για τον τόπο μας", κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

"Δεν ξεκινάει καινούργια σελίδα, συνεχίζεται η νικηφόρα πορεία που σηματοδοτείται στη σελίδα του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε η δεύτερη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη.
Πηγή: skai.gr