Ντιμπέιτ θα ζητήσει ο Καρατζαφέρης

"Ψηφοδέλτιο υψηλών προδιαγραφών" χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, του οποίου ηγείται η οικονομολόγος Νίκη Τζαβέλα και τόνισε ότι ο "πήχης είναι το 4,2%" που είχε συγκεντρώσει το κόμμα του στις προηγούμενες ευρωεκλογές".

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι οι ευρωεκλογές δεν υπολείπονται των εθνικών εκλογών, καθώς – όπως είπε – "πάνω από το 65% των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή μας προέρχεται από την ευρωβουλή. Για το λόγο αυτό, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι θα ζητήσει ένα ντιμπέιτ της εβδομάδα με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να ενημερωθεί ο λαός για το τι πιστεύουν για όλα τα θέματα.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο της Βουλής, λέγοντας ότι "ο κ. Παπανδρέου μετέτρεψε τη Βουλή σε ανακριτικό γραφείο της οδού Ευελπίδων" και τόνισε ότι το κλείσιμο της Βουλής δεν εξυπηρετεί μόνο της ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ "όχι γιατί υπήρχε φόβος για παραπομπή στελεχών του αλλά για ηθικούς λόγους, διότι θα το έπληττε ο θόρυβος που θα γινόταν".

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια γύρω από την υπόθεση Βατοπεδίου, την υπόθεση Παυλίδη και άλλες και "δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι υπουργοί ''τα πήραν''", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:

Μετά την κ. Τζαβέλα ακολουθούν: Αθανάσιος Πλεύρης, δικηγόρος, Νίκος Σαλαυράκος, δικηγόρος, Άγγελος Κολοκοτρώνης, δημοσιογράφος, Χαράλαμπος Καραθάνος, φαρμακοποιός, Αρτεμις Τσικνιά, γιατρός, Ανέστης Χαριτάντης, δικηγόρος, Παύλος Αλτίνης, δικηγόρος, Ελένη Αξιόγλου, δικηγόρος, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, στέλεχος επιχειρήσεων, Γιώργος Ρούσος, οικονομολόγος, Ευαγγελία Δέσκα, δικηγόρος, Ιωάννα Μπαζντιάρα, βιολόγος, Γιάννης Φαλκονάκης, επικοινωνιολόγος, Τάνια Κυριακίδου, πρωταθλήτρια στίβου, Παναγιώτης Καράμπελας, πολιτικός επιστήμων, Σπύρος Ελευθερίου, αγρότης, Βασίλειος Τσάτσαρης, αξιωματικός εν αποστρατεία, Παναγιώτης Αρώνης, πιλότος ΟΑ, Αθηνά Κρεμύδα, φυσικοθεραπεύτρια, Δημοσθένης Ευσταθίου, φαρμακοποιός. Στην τελευταία τιμητική θέση τοποθετήθηκε ο απερχόμενος ευρωβουλευτής, πρέσβης Γιώργος Γεωργίου.
Πηγή: skai.gr