"Η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή"

"Μπορούμε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή", δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί των Φούρνων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού αναφέρθηκε στο νόημα της Πρωτομαγιάς και τους αγώνες των εργαζομένων για μια ανθρώπινη κοινωνία, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι κατάφερε να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και να ανοίξει την ψαλίδα της ανισότητας.

"Οι μόνοι ευνοημένοι είναι οι "ημέτεροι", η παρασιτική οικονομία και οι λίγοι ισχυροί εκλεκτοί της παράταξης της ΝΔ", είπε χαρακτηριστικά.

"Το μήνυμα το δικό μας από την άγονη γραμμή, είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε το δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη στην πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες, Υγείας, Παιδείας, Συγκοινωνιών, ευημερίας, ανάπτυξης και ποιότητας ζωής", υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια ενημερώθηκε από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατοίκους των Φούρνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με κύριο την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, την υγεία και τις υποδομές.

Αναφερόμενος στο θέμα των συγκοινωνιών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι "η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα αναπτύξει συγκοινωνίες που δεν θα υπηρετούν τους πλοιοκτήτες, αλλά τους πολίτες".
Πηγή: skai.gr