ΝΕΡΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΖΩΗΣ


YΓΕΙΑ : Ξέρουμε τι τρώμε;

 

Τα τελευταία 50 χρόνια ο άνθρωπος προσπαθώντας να αυξήσει την παραγωγή τροφίμων τόσο φυτικών όσο και ζωικών και να μειώσει συγχρόνως τον χρόνο παρασκευής τους χρησιμοποίησε ορμόνες, αντιβιοτικά, εντομοκτόνα κλπ με αποτέλεσμα να υπάρχει σήμερα πληθώρα τροφίμων μεν, αλλά από την άλλη όμως να λαμβάνουμε μέσα μας όλα αυτά τα δηλητήρια που υπάρχουν στα τρόφιμα, τα οποία συν τo χρόνο μας δημιουργούν τις μεγαλύτερες ασθένειες όπως είναι οι καρδιοπάθειες η επάρατος, οι νεφροπάθειες και πολλές άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

Πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας με το νερό πιστεύοντας ότι είναι πλέον καθαρά και ασφαλή για να τα φάμε. Είναι όμως έτσι;

Όλοι οι διατροφολόγοι σήμερα προτείνουν να τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά μιας και προσφέρουν υγεία και μακροζωία: όμως δυστυχώς είναι επιστημονικά πλέον παραδεκτό ότι το καλύτερο πλύσιμο να κάνετε στα φρούτα και τα λαχανικά δεν θα μπορέσετε να τα απαλλάξετε παρά μόνο κατά το 20% από τα φυτοφάρμακα, ενώ το 80% των δηλητηρίων αυτών θα το πάρετε μέσα στον οργανισμό σας με την τροφή.

Τα περισσότερα φυτοφάρμακα όταν ψεκάζονται από τους γεωργούς είναι «μακράς διάρκειας», δηλαδή δεν διασπώνται με το νερό της βροχής, ώστε να έχουν ισχύ και να μπορούν να καταπολεμούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και έντομα για τουλάχιστον 10 ημέρες διαφορετικά ο γεωργός θα έπρεπε να τα ψεκάζει καθημερινά.

Στην πράξη τι κάνει ο γεωργός; Ψεκάζει πχ τα αγγουράκια σήμερα και την τρίτη ημέρα δυστυχώς τα κόβει και τα πηγαίνει στο μανάβικο.

Ακολούθως εσείς τα αγοράζετε και όσο και αν πλυθούν όπως αναφέραμε πιο πάνω δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθούν παντελώς τα φυτοφάρμακα επομένως προσλαμβάνετε αναγκαστικά μέσα σας το 80% των επικίνδυνων στοιχείων που υπάρχουν στα συστατικά τους.

Δυστυχώς αυτά τα χημικά δηλητήρια ο οργανισμός μας δεν τα αποβάλλει έχουν δε προσθετικό χαρακτήρα με τραγικές συνέπειες για την υγεία μας.

Σήμερα επίσης τόσο στα κοτόπουλα όσο και στα ζώα γενικά για να μεγαλώσουν γρήγορα και να αυξήσουν το βάρος τους δίνονται με την τροφή τους ορμόνες ενώ για να τα προφυλάξουν από διάφορες ασθένειες τους χορηγούν μαζί με το νερό διάφορα αντιβιοτικά με συνέπεια όλα αυτά με την τροφική αλυσίδα να μεταφέρονται τελικά στον άνθρωπο και να του καταστρέφουν το ανοσοποιητικό του σύστημα και όχι μόνο με ολέθριες συνέπειες για την υγεία του αλλά και για την υγεία των απογόνων του.

Σκεφτείτε ότι το D.D.T έχει απαγορευτεί στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια εντούτοις όμως το βρίσκουμε σήμερα ακόμη και στο μητρικό γάλα.


 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :Κανάτα Φίλτρο Νερού Columbia Pot
17.04.2019, 12:37
Ωραίο, αρωματικό νερό! Ιδέες για να πίνουμε περισσότερο
12.04.2019, 17:30
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Φίλτρο Νερού για Μπάνιο ή Νιπτήρα
Πόσο επικίνδυνο είναι το νερό που χρησιμοποιούμε για να πιούμε και να κάνουμε μπάνιο;
11.04.2019, 13:52
ΥΓΕΙΑ: Νερό! Πόσο πρέπει να πίνετε καθημερινά;
Είναι μια απλή ερώτηση χωρίς εύκολη απάντηση.
08.04.2019, 17:33
ΝΕΡΟ :Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση
02.04.2019, 16:09
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Ανοξείδωτο Μπουκάλι Imperial με Φίλτρο
28.03.2019, 14:29
Επιδείνωση της ρύπανσης από τα πλαστικά- Πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες
27.03.2019, 12:49
ΥΓΕΙΑ :Μη σκοτώνετε τα μικρόβια του οργανισμού σας
27.03.2019, 12:47
Παγκόσμια ημέρα Νερού και οι αριθμοί που περιγράφουν το πρόβλημα, τρομάζουν!
22.03.2019, 15:30
22 Μαρτίου : Παγκόσμια ημέρα Νερού με θέμα "Να μη μείνει κανείς πίσω"
Γιατί μια Παγκόσμια Ημέρα Νερού;
20.03.2019, 14:50

1 | 2 | 3  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.