Survivor: Πάρτι της Μαύρης ομάδας στο Coco Bongo (videos)

Για ένα μεγάλο έπαθλο αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor, που ήταν φαγητό και διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο της περιοχής Coco Bongo.

Η Μαύρη ομάδα νίκησε με 10-5 και οι παίκτες της διασκέδασαν με την ψυχή τους, με την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα Βαμβακούση να δίνουν ρεσιτάλ στο χορό.

Ακολούθησε και δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό σε βίλα, το οποίο κέρδισε η Άσπρη ομάδα με 10-4.

Στο τελευταίο επεισόδιο και το αγώνισμα επάθλου φαγητού, ο Εμρέ ηττήθηκε από τον Οκάι και δύο συμπαίκτες του, του είπαν κάτι το οποίο τον εκνεύρισε. Άρχισαν έναν έντονο διαπληκτισμό καθώς τον ενόχλησε που του μιλούσαν για την αντίπαλη ομάδα. Εκεί όμως που πήγε να ξεφύγει η κατάσταση, ήταν με τον Μπορά.

Ο Εμρέ επιστρέφοντας στον πάγκο της μαύρης ομάδας, ανέφερε ότι ο Μπόρα τον κατέκρινε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μπόρα απάντησε με έντονο ύφος, λέγοντάς του ότι ψάχνει για δικαιολογίες. Τα πράγματα δεν ηρέμησαν καθόλου, καθώς ο Γιουσούφ είπε στον Εμρέ ότι δεν είναι συγκεντρωμένος, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να φωνάζουν.

Στο αγώνισμα, Εμρέ και Μπορά ήρθαν αντιμέτωποι, με τον δεύτερο να κερδίζει και να προκαλεί με τον πανηγυρισμό του. Άρχισε να φωνάζει κοιτάζοντάς τον, με τον Εμρέ να ξεσπά σε μια βάση που υπήρχε στον χώρο του αγωνίσματος, έτοιμος να τον αρπάξει! Οι συμπαίκτες του Μπορά τον απομάκρυναν αμέσως, με τα μέλη της μαύρης ομάδας να κοιτούν άφωνα το σκηνικό.

Πλέον, έχει μείνει μόνο μία αποχώρηση, η οποία θα έχει να κάνει με την Τουρκική ομάδα. Από την ελληνική, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι στον τελικό, με τους Νίκο, Αφροδίτη και Δήμητρα να έχουν περάσει στα ημιτελικά.


Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor