Κλείσιμο

DOT. στον ΣΚΑΪ με Άση Μπήλιου και Γιώργο Αγγελόπουλο

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, η Άση Μπήλιου παραδίδει ιδιαίτερο μάθημα αστρολογίας στον καναπέ του dot. και εξηγεί γιατί πριν χρόνια θεωρούσε τα ζώδια μπούρδες. Επίσης, μιλάει για τον επί 27 χρόνια σύντροφό της αλλά και για τη σχέση της με την εικόνα της.

Ακόμη, η Ελένη Βαΐτσου δίνει τσάμπα συμβουλές για ερωτικά ζητήματα. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάλια Ελευθερίου κάνουν το test του dot. για να δούμε πόσο έτοιμοι είναι για το ταξίδι των «Θαλασσόλυκων». Η Μαρίνα Χρονά φτιάχνει καλοκαιρινό light επιδόρπιο με κρέμα κακάο, μέλι και φρούτα. Ακόμη, ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας εξηγεί πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα το τοπικό πάχος, πριν βγούμε στην παραλία.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται στο dot. για να μιλήσει για το πολυσυζητημένο βιβλίο του, τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Στη συνέχεια, μιλάει για την υποκριτική αλλά και το Survivor.


O Χρήστος Λούλης και οι συμπρωταγωνιστές του στις Νεφέλες του Αριστοφάνη, λίγο πριν πάνε στην Επίδαυρο, συμμετέχουν στην ενότητα "συμπλήρωσε τη φράση". Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί πώς θα νιώσουμε άνετα με το σώμα μας στην παραλία. Η Μαρίνα Χρονά ετοιμάζει μια καλοκαιρινή σαλάτα με φασόλια και καπνιστό ψάρι. Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μια ξύλινη κούνια για τον κήπο ή το μπαλκόνι μας.

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT. Dream it. Do it!

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΣΚΑΪ Dot.