Survivor: Έπαθλο επικοινωνίας με εκπλήξεις (videos)

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, μετά το έπαθλο επικοινωνίας, όπου η Δήμητρα Βαμβακούση και η Κατερίνα Δαλάκα μίλησαν με πρώην παίκτες του Survivor, ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Η Άσπρη ομάδα νίκησε εύκολα και οι "μαύροι" καλούνται να αντιδράσουν στο επόμενο αγώνισμα, προκειμένου να αποφύγουν την αποχώρηση παίκτη από την ομάδα τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκαν η Δήμητρα και η Σεντά, η οποία νίκησε και διαμόρφωσε το τελικό 10-5.

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η μεγάλη νικήτρια για το έπαθλο επικοινωνίας και μπορούσε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο που θα επικοινωνούσε με τους δικούς της. Η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε έναν φίλο της και τον Σπύρο Γουρδούπη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, διάλεξε την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά. Η Δαλάκα ήθελε πολύ να έρθει σε επικοινωνία με αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς της λείπουν αρκετά όπως συχνά αναφέρει στους συμπαίκτες της.

Η ίδια επέλεξε να μιλήσει με τον Λάμπρο Χούτο που συμμετείχε στο Survivor 1 και ο οποίος είναι καλός της φίλος και συνεργάτης. Ακόμη, μίλησε και είδε τον αδερφό της, με τον οποίο έχει πολύ καλή σχέση, ενώ όταν της αποκάλυψε ότι η αδερφή της πήρε άριστη βαθμολογία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Πηγή: skai.gr