After Dark: Βίκυ Καγιά, Νίκος Μουτσινάς, Demy και Μαλού εξομολογούνται

Η τηλεόραση και η μουσική στο επίκεντρο του Θέμη Γεωργαντά στα επόμενα επεισόδια του After Dark. Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Μουτσινάς, η Demy και η Μαλού επισκέπτονται το "σπίτι" της εκπομπής, δοκιμάζουν τα ευφάνταστα πιάτα του Alsi, ξαφνιάζονται από τις απρόσμενες επισκέψεις της Gian και κάνουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις στον Θέμη.

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Βίκυ Καγιά και την Demy.

Η Βίκυ Καγιά μιλάει για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν, για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα ενώ σχολιάζει και τις φήμες που την θέλουν σε κόντρα με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα με απόλυτη ειλικρίνεια: υπάρχει κάποια εκπομπή που της πρότειναν την παρουσίαση, αρνήθηκε και μετά το μετάνιωσε; Ποιο είναι το μεγαλύτερο θετικό στον χαρακτήρα του συζύγου της και τι την ενοχλεί; Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή της; Και πολλά ακόμα.



Η Demy μιλάει για τη νέα της δισκογραφική δουλειά - έκπληξη, αποκαλύπτει πως είναι στην προσωπική της ζωή και αν κάνει σχέδια γάμου ενώ μας λέει τι γεύση της άφησε η συμμετοχή της στην Eurovision. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από after dark ερωτήσεις...

Την Τρίτη 18 Ιουνίου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαλού έρχονται στο After Dark.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, μιλάει για την προσωπική του ζωή ενώ αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τα επαγγελματικά του σχέδια την επόμενη σεζόν. Τι αλλαγές θα κάνει στην εκπομπή του; Θα σκεφτόταν να παρουσιάσει και μία δεύτερη εκπομπή; Επίσης, αναλύει πως μετά τον θάνατο της μητέρας του άλλαξε όλη του η κοσμοθεωρία γύρω από τη ζωή. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από πικάντικες ερωτήσεις.



Η Μαλού μιλάει για το νέο της άλμπουμ και την απόφασή της να έρθει μόνη της από την Καλαμάτα στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι. Σε εμφάνιση - έκπληξη μαζί της, για πρώτη φορά και ο σύντροφός της, Χουάν Ροντρίγκεζ. Μαζί θυμούνται τα πάντα από την πρώτη συνάντησή τους, την απόφαση να κάνουν παιδί και πώς φαντάζονται το μέλλον τους.

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00.15 στον ΣΚΑΪ



Παρουσίαση: Θέμης Γεωργαντάς
Chef: Alsi Sinanaj
"Γειτόνισσα": Gian Mamaki
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

#afterdarkSkaitv