Survivor: Νεύρα, νίκη Άσπρης ομάδας και... Mama (videos)

Συνεχίζεται η κόντρα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Μπορά στο Survivor. Η μαύρη ομάδα κερδίζει τις περισσότερες φορές στα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας και αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει τον Μπορά. Ο Τούρκος παίκτης τα έχει βάλει με την Κατερίνα Δαλάκα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται τόσο στην κερκίδα όσο και όταν η ομάδα της κερδίζει.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Σουντέ της μαύρης ομάδας τραυματίστηκε στον στίβο μάχης. Ωστόσο, συνέχισε την προσπάθειά της παρά τους αφόρητους πόνους.

Μετά την λήξη του αγώνα, ξέσπασε σε κλάματα, καθώς πονούσε πολύ και οι συμπαίκτες της έσπευσαν κοντά της ενώ εκείνη δεν ήθελε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Νικήτρια ομάδα ήταν η Άσπρη με σκορ 10-7 που κέρδισε το έπαθλο των προμηθειών μετά από αρκετό καιρό. 

Στο τελευταίο μέρος του αποψινού επεισοδίου, οι Έλληνες παίκτες έπαιξαν το «Πες το αλλιώς», χωρισμένοι σε «άσπρους» και «μαύρους». Νωρίτερα, ο Σάκης Τανιμανίδης τούς ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τους έβαλε να ακούσουν το viral τραγούδι των ημερών που δεν είναι άλλο από το Mama.

Οι αντιδράσεις τους χάρισαν στιγμές γέλιου, καθώς προσπαθούσαν να κατανοήσουν τους στίχους. Ο Νίκος διέκρινε τον Sin Boy και τον Madclip. Βέβαια, στο single συμμετέχουν, επίσης, ο Ypo και ο Illeoo.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης τούς προκάλεσε να βρουν πόσα views έχει καταγράψει το συγκεκριμένο τραγούδι από την ημέρα κυκλοφορίας του. Η Δήμητρα έπεσε πιο κοντά, αφού είπε 10 εκατ., και κέρδισε μισό κομμάτι από το έπαθλο, το οποίο ήταν τιραμισού. Το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 28 εκατ. αναπαραγωγές!

Ο Σπύρος, γνωστός και ως Dr. Pips, είπε πως η τεχνική που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο τραγούδι λέγεται mumble rap. Με άλλα λόγια, οι τραγουδιστές μουρμουρίζουν τους στίχους.