Η Ρία αποχώρησε από το Survivor (videos)

Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, η Άσπρη ομάδα, που κέρδισε τη Δευτέρα το έπαθλο, απόλαυσε ένα ταξίδι με καταμαράν, φαγητό και spa. 

Στο αγώνισμα της Τρίτης, με έπαθλο το φαγητό, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαύρη ομάδα με 10-8.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος του Survivor για το έπαθλο, εκτυλίχθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Ρίας.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν με αφορμή την ατάκα της Ρίας, η οποία δήλωσε ότι περιμένει να βρεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα. Τότε, η Κατερίνα Δαλάκα της είπε ότι την επιλέγει η Δήμητρα πάντοτε, με τη Ρία να απορεί και την Κατερίνα να της λέει ότι παίζει με τη Σεντά αντίπαλο.

Στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο Χικμέτ βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και θα γνωρίζει την επόμενη εβδομάδα εάν θα επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. 

Στο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Ρία Κολοβού.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ρία.

Η παίκτρια βουρκωμένη αλλά με το χαρακτηριστικό της μεγάλο χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αφού τους χαιρέτησε έναν-έναν πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού και το Survivor, «χαρούμενη και γεμάτη» όπως ανέφερε.