ΣΚΑΪ Εκλογές 2019 με την πιο δυνατή ομάδα (video)

Η κούρσα για τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές 2019 ξεκίνησε.

Ο ΣΚΑΪ με την πιο με την δυνατή ομάδα Ενημέρωσης καταγράφει, μεταδίδει και αναλύει όλη την πολιτική επικαιρότητα. 

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ με τα πιο ισχυρά αντανακλαστικά καλύπτει λεπτό προς λεπτό, επτά ημέρες την εβδομάδα, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. 



Στην τελική ευθεία για τις Εκλογές, ο ΣΚΑΪ μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά, εντάσσοντας από τις 15 Μαΐου πέντε νέες πολιτικές εκπομπές. 

Η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Βασίλη Χιώτη θα παρουσιάσουν δύο πολιτικά τοκ σόου με τον τίτλο «Αντίστροφη Μέτρηση» την Τετάρτη 15 Μαΐου και την Τετάρτη 22 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

Ακόμη, ο Παύλος Τσίμας θα παρουσιάσει τρεις εκπομπές για τις Ευρωεκλογές 2019 την Τετάρτη 22 Μαΐου, την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 18:10 και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22:00. Καλεσμένοι, υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο σε διαδοχικές συζητήσεις για την Ευρώπη της επόμενης μέρας. 

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, ημέρα που οι πολίτες καλούνται στην κάλπη ο ΣΚΑΪ θα προσφέρει στους τηλεθεατές την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη όλων όσων θα συμβούν από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, με ζωντανές συνδέσεις, συνεχή ρεπορτάζ, αναλύσεις και καλεσμένους στο στούντιο. 

Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού του ΣΚΑΪ θα βρίσκεται επί ποδός για να μεταφέρει όλες τις πλευρές της εκλογικής αναμέτρησης, από κρίσιμα εκλογικά κέντρα, το Υπουργείο Εσωτερικών και τα επιτελεία των υποψηφίων. 

 Νωρίς το πρωί,  06:00- 09:00, ο Γιώργος Αυτιάς θα ενημερώνει για τα χρηστικά και ουσιώδη της εκλογικής διαδικασίας. 

Αμέσως μετά, 09:00-11:00 ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίσουν να καταγράφουν το στίγμα της επικαιρότητας με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις καθώς και καλεσμένους στο στούντιο.

Στις 11:00 με 13:00 τη σκυτάλη θα πάρουν οι Τάκης Χατζής και Δημήτρης Καμπουράκης συνεχίζοντας την ενημέρωση για όλα τα θέματα της κρίσιμης αναμέτρησης. 

Την επόμενη ώρα, 13:00 με 14:00, θα συνεχίσουν στον ίδιο παλμό τον εκλογικό μαραθώνιο ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος

Στις 14.00 το δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου θα κάνει το πρώτο συνοπτικό απολογισμό των σημαντικών ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα.



Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

Στις 18:00 ξεκινά στον ΣΚΑΪ  η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. 

Μαζί της ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς αλλά και η πιο δυνατή ομάδα των σχολιαστών: Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου, Τάσος Τέλλογλου. 

Με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων σε όλη την επικράτεια αλλά και τα κομματικά τους επιτελεία, ο ΣΚΑΪ θα παρακολουθεί και θα αναλύει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα των τριπλών εκλογών. 

Στις 19:00 ο Γενικός Διευθυντής της PulseRC, Γιώργος Αράπογλου, θα παρουσιάσει μαζί με τη Σία Κοσιώνη τη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ για τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς.
 
Μαζί τους στο στούντιο πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού αλλά και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο δημόσιο διάλογο. 

Ο ΣΚΑΪ διευρύνει το πεδίο της ενημέρωσης των πολιτών για τις Ευρωεκλογές και Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές 2019, την Κυριακή 26 Μαΐου μεταδίδοντας τα γεγονότα όπου και όταν συμβαίνουν από όλα τα μέσα του Ομίλου.

Το ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 καθώς και το ενημερωτικό portal skai.gr έχουν ενταχθεί από την πρώτη στιγμή δυναμικά στην κάλυψη των Εκλογών 2019.

Την Κυριακή, από νωρίς, ο ΣΚΑΪ 100,3 θα μεταδίδει συνεχή ρεπορτάζ και όλες τις ειδήσεις της ημέρας και παράλληλα στο skai.gr θα μεταδίδονται live streaming όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παράλληλα με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και τα αποτελέσματα από την κάλπη . 

#skai_ekloges
Πηγή: skai.gr