Κλείσιμο

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Beverly Hills. Ολόκληρο το καστ των ηθοποιών

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς “Beverly Hills 90210” η οποία επανέρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια με τους χαρακτήρες που πρωταγωνίστησαν στη θρυλική σειρά να βιώνουν νέες ιστορίες.

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox με τον Τζέισον Πρτίστλει στο ρόλο του Μπράντον, την Τζένι Γκαρθ στο ρόλο της Κέλι, την Τόρι Σπέλινγκ στο ρόλο της Ντόνα, τον Ίαν Ζίρινγκ ως Στιβ, τον Μπράιαν Όστιν Γκριν στο ρόλο του Ντέιβιντ, την Γκάμπριελ Καρτέρις στο ρόλο της Άντρια, ενώ στη σειρά θα συμμετάσχει και η Σάνεν Ντόχερτι στο ρόλο της Μπρέντα η οποία δεν περιλαμβανόταν στην αρχική ανακοίνωση της σειράς.

Μοναδική και τεράστια απουσία ο σπουδαίος Λουκ Πέρι ο οποίος υποδυόταν τον Ντίλαν και έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ανέβει στα social media της σειράς καθώς επίσης και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η συγκινητική επανένωση των πρωταγωνιστών ενώ παίρνουν στα χέρια τους το σενάριο της σειράς.



Η σειρά Beverly Hills προβλήθηκε από το 1990 έως το 2000 φτάνοντας συνολικά τα 27 επεισόδια και περιέγραφε τις ανησυχίες, τα ενδιαφέροντα και τις αγωνίες των εφήβων της εποχής.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστή υπό τον τίτλο «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»