Survivor: Νίκη για Μαύρη ομάδα και ταξίδι στην Πούντα Κανά (videos)

Ντέρμπι για γερά νεύρα στο αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 9-9.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Σουντέ χάρισε με εντυπωσιακό τρόπο τη νίκη στη Μαύρη ομάδα και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα ταξίδεψε στην Πούντα Κάνα, όπου έκανε και zip line.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος ήταν έξαλλος με την Κατερίνα Δαλάκα, για τα λόγια που έχει πει και δεν άρεσαν στους αντιπάλους της.

«Η Κατερίνα συνεχίζει το σερί των κακών δηλώσεων και μάλλον μιλάει προτού να σκεφτεί. Και μιλάει και προσβάλλει κόσμο. Γιατί αυτό που είπε χθες ότι μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay. Είμαι 40 χρονών, είναι 37 η Αφροδίτη, ο Νίκος 26 χρονών ώριμος… Και μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay», είπε.

«Ναι, μας έδωσε και δύο μπάτσες στον κ…ο! Για όνομα του Θεού. Μήπως η Κατερίνα είναι μαθημένη να γίνεται έτσι στη δική της ομάδα; Και πιστεύει ότι γίνονται παντού αυτά; Είναι το ίδιο άτομο που φώναζε στην Ελπίδα ότι “είσαι η καλύτερη” και ύστερα από μισή ώρα την ψήφισε», πρόσθεσε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

«Είναι πάρα πολύ προσβλητικό αυτό που είπε η Κατερίνα, ότι ψηφίσαμε ότι μας είπε ο Hikmet», είπε από την πλευρά ο Νίκος Κοσμάς.