Survivor: Η Δαλάκα έδωσε την ασυλία στη Μαύρη ομάδα (videos)

Σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, για τον αγώνα ασυλίας του Survivor, Άσπρη και Μαύρη ομάδα έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας –μιας και επρόκειτο το βράδυ της Κυριακής για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας- τον είχε κερδίσει η Άσπρη ομάδα και είχε το προβάδισμα. Η Μαύρη ομάδα μπήκε στον στίβο μάχης αποφασισμένη να κερδίσει τον δεύτερο αυτό αγώνα ασυλίας ώστε να μη χάσει παίκτη της προς αποχώρηση.

Τη νίκη κατέκτησε η Μαύρη ομάδα η οποία έδειξε στα τελευταία ματσαρίσματα υπεροχή. Έτσι, ήρθαν ισοπαλία μιας και η Άσπρη ομάδα είχε κερδίσει τον προηγούμενο αγώνα ασυλίας.

Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ασυλίας, η Κατερίνα και η Αφροδίτη είχαν μία έντονη συζήτηση καθώς η πρώτη είπε στη φίλη της πως στην εκκίνηση του ματς που είχαν μεταξύ τους, έφυγε κατά δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα. Η Αφροδίτη δικαιολογήθηκε λέγοντας πως απλώς είχε γείρει προς τα μπροστά και απλά φάνηκε ότι έφυγε νωρίτερα. Λίγο αργότερα βέβαια τη διέψευσε το replay που αποκάλυψε πως όντως η Αφροδίτη είχε φύγει κατά δέκατα του δευτερολέπτου νωρίτερα από τη Δαλάκα από την αφετηρία.

Οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν και σε τρίτο αγώνα ασυλίας με την Κατερίνα Δαλάκα να δίνει τη νίκη στη Μαύρη ομάδα με επικό τρόπο. Προς αποχώρηση προτάθηκαν Τούρκοι παίκτες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες της Άσπρης ομάδας να μη κινδυνεύουν.  Οι Τούρκοι έβγαλαν υποψήφια την Sabriye και οι Έλληνες προτεινόμενο τον Okay.

Ο Ατακάν είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και τα έχει βάλει με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους του, ανοίγοντας «μέτωπα» με τη Σουντέ και τον Εμρέ καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Η Κατερίνα Δαλάκα η οποία έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, του μίλησε με πολύ όμορφο τρόπο ώστε ο ίδιος να καταλάβει τα λάθη που κάνει.

Ο Τούρκος παίκτης άκουσε αυτά που είχε να του πει η Κατερίνα και μάλιστα στο τέλος, πείστηκε πως η συμπεριφορά του ήταν ανεκδιήγητη και πως έπρεπε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.