Ποιος παίκτης είπε ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει το Survivor επιστήμη (VIDEO)

Ένταση ανάμεσα στον Οκάι και τον Μπορά, την ώρα που οι Έλληνες παίκτες «βλέπουν» στρατηγική από τους Τούρκους συμπαίκτες τους που θέλουν να κερδίσουν το Survivor. 

«Αυτό που κατάλαβα στην δική μου την ομάδα είναι ότι υπάρχουν 4 παίκτες που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν το Survivor. Αυτοί είναι η Σεντά, ο Χικμέτ, ο Μπόρα και ο Οκάι από συζητήσεις που κάναμε. Κάνουν διάφορα. Το βλέπουμε έστω κι αν δεν καταλαβαίνουμε τη γλώσσα. Ο Χικμέτ με τη Σεντά περισσότερο. Έχουν πάρει από κοντά τη μικρή, την Μπουσρά, ενώ αυτή ήταν πολύ κοντά με τον Οκάι», είπε στην κάμερα ο Κυριάκος. 

Σε συζήτηση με την Ρία που του εξηγούσε ότι βλέπει πολύ στρατηγική από τους συμπαίκτες της ο Κυριάκος της είπε: «Νομίζω ότι έχουν κάνει το Survivor επιστήμη. Παίζει να διδάσκεται στα σχολεία». 


Μετά τον αγώνα η Μαύρη Ομάδα συζήτησε τα αποτελέσματα στην καλύβα και υπήρξε ένταση μεταξύ του Οκάι και του Μπόρα. Οι Έλληνες παίκτες διαφώνησαν με τους Τούρκους συμπαίκτες τους και επέμεναν να μπει στο «best of» η Σεντά και ο Χικμέτ. Κατά τη συζήτηση με έναν τρόπο ο Οκάι πήρε το μέρος των Ελλήνων παικτών και μετά είχε μία έντονη λογομαχία με τον Μπόρα.  


Την ίδια ώρα η Κατερίνα Δαλάκα προσπάθησε να λύσει τις διαφορές και την ένταση που υπήρξε μεταξύ των παικτών της ομάδας και τον Ατακάν. Τον προέτρεψε να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την ένταση και τα νεύρα του. Ο Ατακάν παραδέχθηκε ότι θύμωσε με τα άσχημα αγωνιστικά αποτελέσματα και ακολούθησε την συμβουλή της Κατερίνας.