Survivor: Ο Χικμέτ κέρδισε και δεύτερο αυτοκίνητο (videos)

Η ψήφος της Σουντέ στην Κατερίνα Δαλάκα στο προηγούμενο συμβούλιο προκάλεσε τριγμούς στη μαύρη ομάδα στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας του Πάσχα. 

Όσο η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθεί να διαχειριστεί την ψήφο της Σουντέ, η Σεντά ανέφερε στους συμπαίκτες της ότι θα αποχωρήσει η Ελπίδα κατά την άποψή της. Ο Χικμέτ, από την πλευρά του, μίλησε για τη στρατηγική της άσπρης ομάδας ενώ ο Κυριάκος είπε ότι ο Χικμέτ μίλησε σωστά κατά το προχθεσινό συμβούλιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε πως δεν θέλει να είναι πλέον επικεφαλής της μαύρης ομάδας και θα αγωνίζεται για τον εαυτό της. Τα λόγια της προκάλεσαν την αντίδραση της Δήμητρας.

Ο Σπύρος, από την πλευρά του, άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της Κατερίνας, λέγοντας: «Χώνεψέ το!»

Στο πρώτο αγώνισμα του επεισοδίου, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικό. Οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν δύο μπάλες σε ένα καλάθι με τη βοήθεια μίας ράβδου. Νικήτρια ήταν η μαύρη ομάδα με 10-7.

Αγώνας με έπαθλο ένα αυτοκίνητο

Κάθε εβδομάδα στο Survivor, ένας παίκτης κερδίζει ένα αυτοκίνητο, όπως και έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα. Οι παίκτες διεκδίκησαν το 7ο κατά σειρά αυτοκίνητο που δόθηκε φέτος στο reality επιβίωσης.

Κάποιοι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει ήδη από ένα είναι η Σουντέ, η Σαμπριέ, ο Τόνυ (που έχει αποχωρήσει) και ο Χικμέτ.

Πριν φτάσουν στην τελική φάση, η οποία είναι το παιχνίδι τύχης «άσπρο - μαύρο», οι παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με μόνο στόχο τη νίκη, προκειμένου να αναδειχτεί η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. 

Με σκορ 10-2 επικράτησε η Άσπρη ομάδα. Στον τελικό έφτασαν ο Χικμέτ και ο Οκάι. Στο παιχνίδι «άσπρο - μαύρο», ο Χικμέτ έκανε τις σωστές επιλογές και κέρδισε αυτοκίνητο και μάλιστα για δεύτερη φορά!